- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de carretera 2010/2012
- Guanyador de la Lliga Catalana de duatló de muntanya 2011

dijous, 21 de novembre del 2013

Copa Catalana L’Espluga Calba. Bons resultats pels nostres atletes.

Aquest diumenge es va celebrar a L’Espluga Calba (Garrigues), el Campionat de Catalunya d’Ultrallarga on hi van participar dos atletes del CERRR.
La secció d’orientació de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) havia preparat uns traçats exigents físicament, encara que tècnicament no massa complicats. La pluja que va caure en una part de la cursa, però sobre tot, el fang, encara van endurir més les condicions sobre les que es va haver de disputar la competició. En molts trams l’elecció de ruta va ser la clau per assolir una major velocitat de cursa.
El Quim Solé va assolir el segon lloc a la categoria d’H18 amb un temps de 1:17:42, amb un recorregut de 5’6 km lineals.
Quim Solé a la Sortida
Luca Almiñana va córrer en la categoria H16, i va tancar la temporada amb un magnífic 3r lloc, amb un temps de 1:24:17, en un circuit de 4’7 km lineals.